Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
10:30-12:30![]() |
16:30-18:00![]() |
||||
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Posejdon XXL Śledź w sosie pomidorowym 300 g
Ilość: 150 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o. Włynkówko 49 B 76-202 Słupsk 2 |
Zalecenia dla alergików | Ryba: Zawiera Gorczyca: Zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | śledź bałtycki (Clupea harengus membras / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. llld / złowione w morzu włokiem pelagicznym (55% ryby przed sterylizacją) sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar regulatory kwasowości: kwas octowy i kwas cytrynowy mieszanka przypraw naturalny aromat papryki |
Przechowywanie | Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%. |
Adres zwrotny | Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o. Włynkówko 49 B 76-202 Słupsk 2 Tel. +48 59 84-72-700 e-mail: lososustka@lososustka.com.pl www.lososustka.com.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia. |
120 g
120 g
120 g
156 g
168 g
170 g
170 g
170 g
87 g
104 g
160 g
160 g
160 g
104 g
330 g
135 g
300 g
170 g
170 g
120 g
170 g
300 g
300 g
77 g
170 g
170 g
170 g
250 g
120 g
170 g