Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Appetita Sól peklowa 50 g
Ilość: 50 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gluten, gorczycę, seler, soję, mleko i jaja. |
Składniki | sól substancja konserwująca: azotyn sodu (E 250) 0,5-0,6% substancja przeciwzbrylająca: E 536 |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sól peklowa |
Przepisy | Przygotuj: 100 g podgardla wieprzowego zmielonego, 50 g łopatki wieprzowej zmielonej, 50 g wątróbki drobiowej posiekanej, 80 g boczku wędzonego w plastrach, 1 jajko, 25 ml śmietanki 36%, ½ posiekanej cebuli, 1 mały, posiekany ząbek czosnku Wiejski pasztet francuski Małą foremkę wyłóż plastrami boczku. Pozostałe składniki dobrze wymieszaj z łyżeczką tymianku, 5 g soli peklowej, szczyptą pieprzu i szczyptą gałki muszkatołowej oraz przełóż do formy. Piecz w piekarniku o temperaturze 130°C przez ok 1 godzinę. Odstaw do schłodzenia. Produkty Appetita: - Sól peklowa - Tymianek - Pieprz czarny mielony - Gałka muszkatołowa Kulinarnych inspiracji szukaj na www.domowesekrety.pl |
500 g
35 g
900 g
50 g
110 g
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
30 g
110 g
80 g
500 g
600 g
600 g
1.00 kg
20 g
1.00 kg
350 g
350 g
500 g
63 g
350 g
500 g
65 g
88 g
750 g