Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Łowicz Sos boloński 350 g
Ilość: 350 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MW FOOD Sp. z o.o. ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl |
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Może zawierać seler. |
Składniki | pomidory (109 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu) cebula (5 %) marchew (3 %) przecier z czosnku (3 %) przecier jabłkowy cukier skrobia modyfikowana ziemniaczana olej rzepakowy sól przyprawy ekstrakty przypraw zioła (w tym bazylia, natka pietruszki) koncentrat czarnej marchwi aromaty |
Przechowywanie | Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin. |
Adres zwrotny | MW FOOD Sp. z o.o. ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sos boloński. Sos pomidorowy do makaronu. Pasteryzowany. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: energia: 201 kJ / 48 kcal tłuszcz: 0,9 g w tym kwasy nasycone: <0,1 g węglowodany: 7,9 g w tym cukry: 6,9 g białko: 1,4 g sól: 0,78 g |
Przepisy | Przepis na pulpeciki po bolońsku Potrzebujesz: sos boloński Łowicz, 400 g mięsa mielonego, 1 jajo, tarty parmezan (ok. 2 łyżki). 1. Mięso mielone wymieszaj z jajem i tartym parmezanem. 2. Uformuj pulpeciki, wstaw do lodówki na 30 min. 3. Przełóż pulpeciki do sosu i duś je pod przykryciem przez 20 min. Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 2 osób. |
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
180 g
450 g
400 g
400 g