![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2019-12-16 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:30![]() |
|
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2019-12-19 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2019-12-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Sobota 2019-12-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2019-12-16 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:00![]() |
19:00-21:00![]() |
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2019-12-19 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2019-12-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2019-12-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2019-12-16 |
10:30-12:30![]() |
17:00-19:30![]() |
||||
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2019-12-19 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2019-12-20 |
![]() |
![]() |
||||
Sobota 2019-12-21 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Dr. Oetker Budyń bez glutenu smak waniliowy 40 g
Ilość: 40 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Gluten: Nie zawiera Mleko: Może zawierać |
Składniki | skrobia kukurydziana skrobia ziemniaczana aromaty barwnik (karoteny) ekstrakt wanilii |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Na 0,5 l mleka 1. Z 0,5 l zimnego mleka odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru. 2. Pozostałe mleko zagotuj. Do gotującego się mleka wlej rozmieszany proszek z cukrem i ciągle mieszając, zagotuj. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Budyń można spożywać na ciepło lub na zimno. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Budyń w proszku. |
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze: 100 g / Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2% tł.) 1 porcja = 142 g / (%*) / Energia381 kJ / 542 kJ / 6% / Energia90 kcal / 128 kcal / 6% / Tłuszcz 1,8 g / 2,5 g / 4% / w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 1 g / 1,5 g / 8% / Węglowodany 16 g / 22 g / 8% / w tym Cukry 9,6 g / 14 g / 16% / Białko 3 g / 4,2 g / 8% / Sól 0,1 g / 0,15 g / 3% / *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |
v
Dr. Oetker Budyń bez glutenu smak waniliowy 40 g
0 szt.
77 g
30 g
200 g
150 g
38 g
400 g
150 g
100 g
45 g
45 g
64 g
45 g
38 g
43 g
43 g
35 g
35 g
60 g
60 g
60 g
60 g
80 g
70 g
45 g
40 g
40 g
40 g
40 g
60 g
64 g
64 g
63 g
47 g
40 g
65 g
65 g
45 g