GARMAŻERKA PAKOWANA

Wiodąca Marka Flaczki wołowe w rosole 900g

Wiodąca Marka Flaczki wołowe w rosole 900g Zobacz większe

Nazwa: Wiodąca Marka Flaczki wołowe w rosole 900g

Ilość: 900 g

Cena 9,04 zł

Cena za kilogram 10,04 zł

9,04 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez:
SMAKMAK sp. z o.o., Strzyżewice ul. Balonowa 7a, 64-100 Leszno,
Zakład Produkcyjny : ul. Dworcowa 6,
64-113 Kąkolewo
Zalecenia dla alergików Może zawierać: zboża zawierające gluten pszenny, gorczycę, sezam.
Składniki Woda, żołądki wołowe 25%, skórki wieprzowe, warzywa suszone w zmiennych proporcjach 3% [marchew, pasternak], przyprawa do zup [woda, sól, hydrolizat białka SOJOWEGO, wzmacniacz smaku E621, barwnik E150c; regulator kwasowości E330], mieszanka smakowa [sól, wzmacniacze smaku E621, E635; przyprawy (pieprz {zawiera MLEKO}, papryka, majeranek, gorczyca, liść laurowy, ziele angielskie, kurkuma, gałka muszkatołowa), maltodekstryna, cukier, suszone warzywa (cebula, marchew, pietruszka, SELER, pasternak), tłuszcz drobiowy, aromaty (zawierają SOJĘ, JAJA, MLEKO), skrobia ziemniaczana, glukoza, sok cytrynowy w proszku], sól, substancja zagęszczająca: karagen.
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2°C do + 7°C.
Adres zwrotny Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez:
SMAKMAK sp. z o.o., Strzyżewice ul. Balonowa 7a, 64-100 Leszno,
Zakład Produkcyjny : ul. Dworcowa 6,
64-113 Kąkolewo
Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania: Zawartość batonu przełożyć do garnka, zagotować. Podawać gorące
Adres dystrybutora Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez:
SMAKMAK sp. z o.o., Strzyżewice ul. Balonowa 7a, 64-100 Leszno,
Zakład Produkcyjny : Kąkolewo ul. Dworcowa 6,
64-113 Osieczna
Nazwa produktu uregulowana prawnie Flaki wołowe w rosole - żołądki wołowe gotowane w bulionie wołowo - wieprzowym z warzywami . Wyrób garmażeryjny , pasteryzowany
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Sposób przygotowania: Zawartość batonu przełożyć do garnka, zagotować. Podawać gorące
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 143 kJ/ 34 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 1,3 g
Tłuszcze nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 0,8 g
Cukry: 0,5 g
Błonnik: 0 g
Białko: 4,8 g
Sól: 1,2 g

Opis produktu

Flaki wołowe w rosole – żołądki wołowe gotowane w bulionie wołowo-wieprzowym z warzywami Wyrób garmażeryjny, pasteryzowany

30 inne produkty w tej samej kategorii: