Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-02 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-02 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-02 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Henglein Spód do pizzy okrągły w stylu amerykańskim 380 g
Ilość: 380 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano przez: HENGLEIN GmbH dla: HENGLEIN Polska Sp. z o.o. ul. Wapienna 2 42-520 Dąbrowa Górnicza www.henglein.pl |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Zawiera Pszenica: Zawiera Produkt zawiera gluten. |
Składniki | mąka pszenna woda substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu) tłuszcz palmowy oliwa z oliwek (2 %) olej rzepakowy drożdże sól alkohol etylowy regulator kwasowości (kwas cytrynowy) aromat |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +2° C do +8° C. |
Adres zwrotny | HENGLEIN Polska Sp. z o.o. ul. Wapienna 2 42-520 Dąbrowa Górnicza www.henglein.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zużyć zaraz po otwarciu. Zawiera surowe składniki. Upiec przed spożyciem. |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Spód do pizzy. Półprodukt garmażeryjny chłodzony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1090 kJ/258 kcal Tłuszcz: 5,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g Węglowodany: 44 g w tym cukry: 1,3 g Białko: 6,6 g Sól: 2,5 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci schłodzonej Sposób przygotowania: 1. Nagrzać piekarnik do temperatury 220° C. 2. Spód do pizzy rozwinąć na blaszkę pozostawiając go na papierze do pieczenia lub wyłożyć na blaszkę posmarowaną olejem. 3. Ciasto posmarować sosem pomidorowym, a następnie udekorować według własnej kompozycji. Zobacz propozycje. 4. Pizzę włożyć do nagrzanego piekarnika i piec od 15 do 20 min. Czas wypieku uzależniony jest od użytych składników i rodzaju piekarnika. |
Przepisy | Wskazówka: przed nałożeniem składników ciasto posmarować sosem pomidorowym. Przepis na sos znajduje się z prawej strony opakowania. Udekorowaną pizzę posypać tartym serem, najlepiej mozzarella. Propozycje przygotowania pizzy: 1. Texas: papryka zielona, czarne oliwki, wołowe mięso mielone (wcześniej podsmażone), kukurydza, opcjonalnie papryka chilli. 2. Country: kawałki smażonej wołowiny, salami, kolorowa papryka, czerwona cebula, oregano. 3. Amerykańska: fasola czerwona, bekon, salami, cebula, pomidor, bazylia, oregano. 4. Hawajska: szynka, ananas, kukurydza. 5. Pizza z bekonem: mozzarella, bekon, pieczarki, cebula. Propozycja przygotowania sosu: Należy użyć: 150 ml koncentratu, sosu pomidorowego lub ketchupu, 2-3 łyżki oleju, 1 łyżka musztardy, sól, pieprz, czosnek, oregano, bazylia i tymianek do smaku. Wszystko wymieszać, posmarować ciasto pozostawiając brzegi ok. 1 cm. |
400 g
400 g
400 g
300 g
350 g
150 g
150 g
350 g
250 g
350 g
400 g
1.00 kg
400 g
400 g
1.00 kg
400 g
1.00 kg
400 g
230 g
270 g
320 g