GARMAŻERKA PAKOWANA

Papa Luigi Pizza z kurczakiem 400 g

Papa Luigi Pizza z kurczakiem 400 g Zobacz większe

Nazwa: Papa Luigi Pizza z kurczakiem 400 g

Ilość: 400 g

Cena 12,85 zł

Cena za kilogram 32,13 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

12,85 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Virtu Production sp. z o.o.,
ul. Łośnicka 35,
42-400 Zawiercie,
Polska
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Gorczyca: Zawiera
Sezam: Może zawierać
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera



Może zawierać jaja, nasiona sezamu, seler.
Składniki mąka pszenna
ser Mozzarella (21,5%)
pomidory (14,2%)
kurczak w przyprawach (10%) [mięso z kurczaka, sól, białko sojowe, przyprawy (zawierają gorczycę), stabilizatory: E 451, E 452; glukoza, laktoza (z mleka), aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego - zawiera soję, mleko), wzmacniacz smaku: E 621, skrobia modyfikowana, cukier, cukier karmelizowany]
woda
papryka czerwona konserwowa (6%) [papryka, cukier, sól, olej rzepakowy, przyprawy, ocet spirytusowy]
olej rzepakowy
drożdże
sól
cukier
przyprawy (zawierają gorczycę)
ekstrakty przypraw
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Adres zwrotny Virtu Production sp. z o.o.,
ul. Łośnicka 35,
42-400 Zawiercie,
Polska
Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania:
6-7 min / 220°C
Nazwa produktu uregulowana prawnie Pizza z serem Mozzarella, kurczakiem i czerwoną papryką. Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce termicznej do temperatury minimum 80°C w środku.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1025 kJ / 244 kcal
Tłuszcz: 8,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: 2,7 g
Białko: 12 g
Sól: 1,7 g
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Piec w piekarniku
Od postaci schłodzonej
Przed przygotowaniem wyjąć z opakowania.

Podgrzewać w piekarniku rozgrzanym do temperatury 220°C przez około 6-7 minut.

Opis produktu

Papa Luigi Pizza z kurczakiem 400 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: