Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Rigga Pizza z szynką i salami 255 g
Ilość: 255 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Zawiera Mleko: Zawiera Gorczyca: Zawiera Soja: Zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | mąka PSZENNA woda 9,0% SER (EDAMSKI, MOZZARELLA) pieczarki oleje roślinne palmowy i rzepakowy cebula 4,0% szynka (mięso wieprzowe, woda, skrobia modyfikowana, mąka ziemniaczana, sól, białko SOJOWE, glukoza, stabilizatory (trifosforany, polifosforany, azotyn sodu), substancja zagęszczająca (karagen), cukier, maltodekstryna, białko wieprzowe kolagenowe, aromaty, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz (askorbinian sodu)) 4,0% salami (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, mąka z GORCZYCY, glukoza, ekstrakty przypraw, syrop glukozowy, cukier, aromat, przeciwutleniacz (ekstrakty z rozmarynu), woda, stabilizator (azotyn sodu)) koncentrat pomidorowy cukier drożdże piekarskie sól skrobia modyfikowana przyprawy aromaty słód PSZENNY mąka SOJOWA emulgator (lecytyny SOJOWE) GLUTEN PSZENNY hydrolizowane białka roślinne maltodekstryna cukier karmelizowany aromat dymu wędzarniczego |
Przechowywanie | Najlepiej spożyć przed końcem: data i oznaczenie numeru partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania. Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia! |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przyrządzania: Piekarnik dobrze nagrzać: - elektryczny: 220°C - z termoobiegiem: 200°C - gazowy: 220°C Usunąć folię. Zamrożoną pizzę piec 12-15 min na środkowym poziomie piekarnika. Zaleca się przygotowanie pizzy w piekarniku. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pizza z szynką i salami, głęboko mrożona. |
Wartości odżywcze | 100 g 1 porcja (1 Pizza) = 255 g %* Wartość energetyczna : 1062 kJ/ 2708 kJ/ 32% : 253 kcal 645 kcal 32% Tłuszcz : 9,8 g 25,0 g 36% w tym kwasy tł. nasycone : 4,4 g 11,2 g 56% Węglowodany : 31,8 g 81,1 g 31% w tym cukry : 3,6 g 9,2 g 10% Białko : 8,7 g 22,2 g 44% Sól : 1,19 g 3,03 g 51% *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej Piekarnik dobrze nagrzać: - elektryczny: 220°C - z termoobiegiem: 200°C - gazowy: 220°C Usunąć folię. Zamrożoną pizzę piec 12-15 min na środkowym poziomie piekarnika. Zaleca się przygotowanie pizzy w piekarniku. |
400 g
380 g
340 g
250 g
345 g
424 g
410 g
335 g
420 g
435 g
390 g
415 g
200 g
200 g
420 g
320 g
325 g
200 g
335 g
385 g
315 g
200 g
385 g
340 g
345 g
325 g
210 g
190 g