Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Proste Historie Bistro Pizza z szynką i pieczarkami 420 g
Ilość: 420 g
Dzień Pizzy 2022
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać soję, jaja, seler, gorczycę. |
Składniki | spód do pizzy: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, cukier, gluten pszenny, mleko w proszku odtłuszczone, kurkuma, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy dodatki do pizzy: przetarte pomidory (32 %), ser mozzarella (22 %), szynka wieprzowa (19 %) (mięso wieprzowe, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko wieprzowe, glukoza, maltodekstryna, przeciwutleniacze: cytryniany sodu; hydrolizat białka kukurydzy, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromat, substancja konserwująca: azotyn sodu), pieczarki (17 %), cebula, cukier, skrobia modyfikowana, przyprawy, ekstrakt oregano, sól |
Przechowywanie | Warunki przechowywania: w temperaturze -6°C: 1 tydzień w temperaturze -12°C: 1 miesiąc w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z boku opakowania. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia. |
Adres zwrotny | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pizza z szynką wieprzową i pieczarkami, na podpieczonym spodzie. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g Wartość odżywcza produktu w porcji ½ pizzy % RWS* w porcji Wartość energetyczna: 795 kJ / 190 kcal 1670 kJ / 399 kcal 20 % Tłuszcz: 6,0 g 13 g 19 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g 4,4 g 22 % Węglowodany: 25 g 53 g 20 % w tym cukry: 2,8 g 5,9 g 7 % Białko : 8,3 g 17 g 34 % Sól : 0,95 g 2,0 g 33 % * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: Opakowanie 420 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej 1. Zamrożoną pizzę wyjmij z opakowania i umieść ją na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. 2. Piecz przez około 14 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia ciasta. Gotową pizzę możesz udekorować listkami bazylii. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki. |
Przepisy | Dodaj do swojej pizzy coś ekstra. Dzięki prostym dodatkom jej smak może być za każdym razem wyjątkowy. Pizza po prowansalsku Posyp pizzę ziołami, takimi jak bazylia, oregano czy majeranek i polej oliwą. Warzywny dodatek Połóż na pizzę plasterki pomidora i pokrojoną w kostkę paprykę. Serowa uczta Przed pieczeniem dodaj do pizzy inne gatunki sera według własnego smaku. Historia na deser Truskawkowe odświeżenie Rozmroź 1 opakowanie truskawek Proste Historie, zachowując ich sok. Zmiksuj truskawki, dodając 6 łyżek miodu. Przetrzyj masę przez drobne sitko, aby pozbyć się ewentualnych pestek. Dodaj 600 ml kefiru i połącz, używając blendera. Serwuj z gałką lodów waniliowych, śmietankowych lub truskawkowych. |
400 g
380 g
340 g
250 g
345 g
425 g
410 g
335 g
435 g
390 g
415 g
200 g
200 g
420 g
320 g
325 g
200 g
335 g
385 g
315 g
200 g
385 g
340 g
345 g
325 g
210 g
190 g
315 g