Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Valbon Ser pleśniowy brie klasyczny 200 g
Ilość: 200 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Hochland Polska Sp. z o.o. ul. Okrężna 2, 64-530 Kaźmierz |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | mleko pasteryzowane sól stabilizator: chlorek wapnia kultury bakterii podpuszczka Penicillium Candidum Geotrichium Candidum |
Przechowywanie | Przechowywać w temp. +2°C do +8°C |
Adres zwrotny | Hochland Polska Sp. z o.o. ul. Okrężna 2, 64-530 Kaźmierz |
Przygotowanie i stosowanie | Najlepiej smakuje po 30 minutach od wyciągnięcia z lodówki. |
Kraj pochodzenia | Francja |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ser pleśniowy. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna:: 1436 kJ/347 kcal Tłuszcz:: 31 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 21 g Węglowodany:: 1,0 g w tym cukry:: 1,0 g Białko:: 16 g Sól:: 1,4 g |
120 g
120 g
120 g
120 g
100 g
125 g
230 g
125 g
100 g
250 g
120 g
120 g
100 g
100 g
100 g
120 g
179 g
100 g
100 g
120 g
120 g
100 g
100 g
100 g
150 g
200 g
125 g
339 g