Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
Przy kwocie poniżej 200PLN możesz skorzystać z usług premium
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2021-01-22 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:30![]() |
|
Sobota 2021-01-23 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
Poniedziałek 2021-01-25 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Wtorek 2021-01-26 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2021-01-27 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2021-01-28 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2021-01-22 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:00![]() |
19:00-21:00![]() |
Sobota 2021-01-23 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
Poniedziałek 2021-01-25 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Wtorek 2021-01-26 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-01-27 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-01-28 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2021-01-22 |
10:30-12:30![]() |
17:00-19:30![]() |
||||
Sobota 2021-01-23 |
![]() |
|||||
Poniedziałek 2021-01-25 |
![]() |
![]() |
||||
Wtorek 2021-01-26 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2021-01-27 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2021-01-28 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Łosoś Ustka Sałatka pikantna z makrelą 170 g
Ilość: 170 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o. Włynkówko 49 B 76-202 Słupsk 2 Polska |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Zawiera Ryba: Zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | farsz rybny (34%, w tym 56% z łososia atlantyckiego Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich i 44% z makreli atlantyckiej Scomber scombrus / obszar połowu: Północno-wschodni Atlantyk FAO* 27: Islandia (V a), na południowy zachód od Irlandii (VII j), zachód Szkocji (VI a) lub makreli kolias / Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO* 61, 87) cebula pietruszka korzeń woda koncentrat pomidorowy olej rzepakowy cukier błonnik pszenny kasza manna (zawiera gluten) sól naturalny aromat papryki przyprawy regulator kwasowości: kwas cytrynowy *27/61/87 - w zależności od gatunku ryby i obszaru połowu: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości; złowione w morzu włokiem pelagicznym |
Przechowywanie | Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%. |
Adres zwrotny | Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o. Włynkówko 49 B 76-202 Słupsk 2 Polska tel. +48 59 84-72-700 www.lososustka.com.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia. |
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze: w 100 g produktu: wartość energetyczna:763 kJ / 184 kcal / tłuszcz: 13 g / w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g / węglowodany: 8,8 g / w tym cukry:6,7 g / białko: 7,0 g / sól: 0,87 g / Kwasy tłuszczowe Omega-3: 1,9 g / w tym kwas alfa-linolenowy (ALA):0,8 g / w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): 0,4 g / kwas dokozaheksaenowy (DHA):0,7 g / Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |
170 g
310 g
170 g
170 g
175 g
175 g
176 g
95 g
175 g
85 g
170 g
94 g
170 g
170 g
170 g
170 g
85 g
85 g
102 g
102 g
170 g
120 g
100 g
100 g
175 g
170 g
72 g
160 g
280 g
42 g