Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Cynamon cały 3 sztuki
Ilość: 19 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Zawiera Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenica), jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cynamon cały. |
Przepisy | Kasza z musem jabłkowym 4 porcje, 45 min Składniki: - 200 g kaszy jaglanej, - 1/2 l mleka 3,2%, - 4 duże jabłka szara reneta lub antonówka, - 50 g orzechów włoskich, - 4 łyżki konfitury malinowej, - 2 łyżki masła, - 1 laska Wanilii Prymat - 1 kora Cynamonu Prymat. Sposób przygotowania: Kaszę jaglaną dokładnie i kilkakrotnie przepłukać w zimnej wodzie. Do garnka wlać mleko, dodać większą część kory cynamonu, wsypać kaszę i gotować pod przykryciem do całkowitego wchłonięcia płynu. Jabłka umyć, obrać i pokroić w kostkę. Przełożyć je na patelnie, dodać masło, przekrojoną wzdłuż na pół wanilię i mieszać, aż jabłka będą się rozpadać i uzyskają konsystencję musu. Do głębokich miseczek przełożyć ugotowaną jaglankę z odrobiną musu jabłkowego. Pozostałą część kory cynamonu zetrzeć i posypać mus. Każdą porcję udekorować orzechami i łyżką konfitury malinowej. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl |
40 g
60 g
20 g
2 g
20 g
30 g
20 g
20 g
20 g
10 g
50 g
125 g
8 g
26 g
530 g
25 g
9 g