Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Żelatyna spożywcza wieprzowa
Ilość: 50 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Scamark Polska Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 156 02-231 Warszawa przez: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe „EMIX” Stanisław Pacek Rusinowo 73 87-500 Rypin |
Zalecenia dla alergików | Produkt może zawierać GLUTEN, MLEKO, JAJA i SOJĘ. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Scamark Polska Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 156 02-231 Warszawa przez: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe „EMIX” Stanisław Pacek Rusinowo 73 87-500 Rypin |
Przygotowanie i stosowanie | W 1 litrze gorącej wody lub wywaru rozpuścić 6-8 łyżeczek żelatyny (nie gotować). Służy do przygotowywania galaretek mięsnych, drobiowych, rybnych oraz galaretek owocowych, serników na zimno, pianek, kremów i deserów. |
Adres dystrybutora | Scamark Polska Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 156 02-231 Warszawa przez: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe „EMIX” Stanisław Pacek Rusinowo 73 87-500 Rypin |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | WM żelatyna spożywcza 50g |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | W 1 litrze gorącej wody lub wywaru rozpuścić 6-8 łyżeczek żelatyny (nie gotować). Służy do przygotowywania galaretek mięsnych, drobiowych, rybnych oraz galaretek owocowych, serników na zimno, pianek, kremów i deserów. |
40 g
60 g
20 g
2 g
20 g
30 g
20 g
20 g
20 g
10 g
50 g
125 g
8 g
26 g
530 g
25 g
9 g