Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Janex Pęczak jęczmienny 400 g
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31, 23-300 Janów Lubelski, Polska tel. +48 15 872 50 87, email: janex@janex-jl.pl www.janex-jl.pl |
Składniki | pęczak jęczmienny 100 % |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. |
Adres zwrotny | Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31, 23-300 Janów Lubelski, Polska tel. +48 15 872 50 87, email: janex@janex-jl.pl www.janex-jl.pl |
Przygotowanie i stosowanie | 1. Zagotować 300 ml wody. 2. Do gotującej się wody wsypać 150 g pęczaku jęczmiennego. Dodać 1 łyżeczkę oleju. 3. Gotować na wolnym ogniu 20 minut. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pęczak Jęczmienny. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: w 100 g % RWS* Wartość energetyczna:: 1452 kJ/343 kcal 17 % Tłuszcz:: 2,0 g 3 % W tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 0,4 g 2 % Węglowodany:: 70 g 27 % W tym cukry:: 0,5 g 1 % Błonnik:: 5,4 g 22 % Białko:: 9,0 g 18 % Sól**:: 0,01 g <1 % * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal): ** Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Zagotować 300 ml wody. Do gotującej się wody wsypać 150 g pęczaku jęczmiennego. Dodać 1 łyżeczkę oleju. Gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. |
400 g
900 g
400 g
400 g
1.00 kg
400 g
400 g
900 g
400 g
900 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
250 g
400 g