Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-05-03 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-05-03 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-05-03 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Melvit Premium Kasza bulgur 400 g (4 x 100 g)
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa Zakład produkcyjny: ul. Nowowiejska 35 Kruki 07-415 Olszewo-Borki |
Zalecenia dla alergików | Pszenica: Zawiera |
Składniki | 100% kasza bulgur z pszenicy durum |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa tel./+48 29/ 760 98 51 fax./+48 29/ 760 98 41 handel@melvit.com.pl www.melvit.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: 1. Zagotować 1 litr wody, lekko posolić. Do gotującej się wody włożyć 1 saszetkę kaszy Bulgur Melvit. 2. Gotować pod przykryciem na wolnym ogniu około 15 minut. Wyjąć saszetkę, odsączyć i podać. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kasza bulgur |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna : 1395 kJ / 330 kcal Tłuszcz : 1,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,2 g Węglowodany : 62 g - w tym cukry : 0,8 g Błonnik : 8 g Białko : 13 g Sól : 0,1 g |
Przepisy | Bulgur z warzywami Składniki: 1 saszetka kaszy Bulgur Melvit, 2 pomidory, 1 cebula, 1 papryka, 700 ml wody, 1/2 łyżki koncentratu pomidorowego. Opis przygotowania: Pokrój cebulę, paprykę i pomidory - podsmaż razem z koncentratem pomidorowym na głębokiej patelni. Dodaj Bulgur i podsmażaj mieszając z innymi składnikami około 1 min. Następnie dodaj gotującą się wodę, dosól do smaku. Gotuj całą potrawę na małym ogniu przez 15-20 minut aż Bulgur wchłonie całą wodę. Przed podaniem pozostaw potrawę pod przykrywciem na około 15 minut. Smacznego! |
400 g
1.00 kg
400 g
400 g
900 g
400 g
900 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
250 g
400 g
350 g
400 g