Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-13 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Czwartek 2024-05-16 |
||||||
Piątek 2024-05-17 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-13 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Czwartek 2024-05-16 |
||||||
Piątek 2024-05-17 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-13 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Czwartek 2024-05-16 |
||||||
Piątek 2024-05-17 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Bonduelle Szpinak w liściach 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Może zawierać seler. |
Składniki | szpinak w liściach (8 porcji) |
Przechowywanie | Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu. |
Adres zwrotny | Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną 0 801 372 032 www.bonduelle.com.pl |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Szpinak w liściach, produkt głęboko mrożony |
Wartości odżywcze | w 100 g: Wartość energetyczna : 135 kJ / 32 kcal Tłuszcz : 0,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,1 g Węglowodany : 2,0 g w tym cukry : 0,4 g Błonnik : 2,6 g Białko : 3,4 g Sól*: 0,08 g *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku Od postaci zamrożonej Na patelni: Zamrożony szpinak przekładamy na patelnię z niewielką ilością wody. Przykrywamy patelnię przykrywką i podgrzewamy go przez 5 minut. Po 5 minutach dodajemy masło i przyprawy. |
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
400 g
750 g
450 g
400 g