Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Babeczki bez glutenu z płatkami czekolady 233 g
Ilość: 233 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Gluten: Nie zawiera Mleko: Może zawierać Możliwa obecność MLEKA. |
Składniki | cukier mąka kukurydziana mąka ryżowa skrobia ziemniaczana skrobia kukurydziana 6,4% płatki czekoladowe (cukier, masa kakaowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyny słonecznikowe)) substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu) błonnik z cykorii glukoza substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa) aromat sól naturalny aromat wanilii bourbon |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Przepisy Dodaj: - 2 jajka - 100 ml oleju (ok. 10 łyżek) - 50 ml wody (ok. 5 łyżek) Sposób przygotowania: 1. Przygotowanie foremek Na blasze do pieczenia ustaw foremki. Piekarnik nagrzej do temp. 180°C (bez termoobiegu). 2. Przygotowanie ciasta Mieszankę do wypieku babeczek wsyp do miski, dodaj jaja, olej oraz wodę. Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Całość energicznie wymieszaj łyżką lub mikserem do dokładnego połączenia składników (ok. 1 min). 3. Dodawanie płatków czekoladowych Odsyp 1 łyżeczkę płatów czekoladowych. Pozostałe płatki dodaj do ciasta i delikatnie wymieszaj łyżką. Przygotowane ciasto równomiernie rozłóż w foremkach (po ok. 1 łyżce). Następnie babeczki posyp odsypanymi wcześniej płatkami czekolady. 4. Pieczenie Natychmiast wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz na środkowym poziomie. Temperatura pieczenia: 180°C Czas pieczenia: 15-18 min Przepisy i inspiracje znajdziesz na www.oetker.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Babeczki z płatkami czekolady bezglutenowe w proszku. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu 100 g 1 porcja = 41 g (%*) Energia: 1605 kJ 658 kJ 8% Energia: 385 kcal 158 kcal 8% Tłuszcz : 23 g 9,6 g 14% w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone : 3,9 g 1,6 g 8% Węglowodany : 39 g 16 g 6% w tym Cukry : 19 g 7,7 g 9% Białko : 4,1 g 1,7 g 3% Sól : 0,77 g 0,32 g 5% Ciasto można podzielić na 12 porcji. 1 porcja = ok. 41 g: *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). : |
Przepisy | Dodaj: - 2 jajka - 100 ml oleju (ok. 10 łyżek) - 50 ml wody (ok. 5 łyżek) Sposób przygotowania: 1. Przygotowanie foremek Na blasze do pieczenia ustaw foremki. Piekarnik nagrzej do temp. 180°C (bez termoobiegu). 2. Przygotowanie ciasta Mieszankę do wypieku babeczek wsyp do miski, dodaj jaja, olej oraz wodę. Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Całość energicznie wymieszaj łyżką lub mikserem do dokładnego połączenia składników (ok. 1 min). 3. Dodawanie płatków czekoladowych Odsyp 1 łyżeczkę płatów czekoladowych. Pozostałe płatki dodaj do ciasta i delikatnie wymieszaj łyżką. Przygotowane ciasto równomiernie rozłóż w foremkach (po ok. 1 łyżce). Następnie babeczki posyp odsypanymi wcześniej płatkami czekolady. 4. Pieczenie Natychmiast wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz na środkowym poziomie. Temperatura pieczenia: 180°C Czas pieczenia: 15-18 min Przepisy i inspiracje znajdziesz na www.oetker.pl |
245 g
260 g
530 g
280 g
670 g
300 g
335 g
335 g
410 g
600 g
640 g
193 g
450 g
380 g
340 g
250 g
300 g
365 g
154 g
295 g
180 g
280 g