Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Winiary Żelatyna 50 g
Ilość: 50 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Gluten: Nie zawiera Produkt bezglutenowy. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa Warto porozmawiać 800 16 16 66 winiary.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Żelatyna zdatna do spożycia przez ludzi. Sposób przygotowania: 6-7 łyżeczek (20-25 g) wsyp do 1 l przegotowanej, gorącej wody. Dokładnie wymieszaj, aż do rozpuszczenia. Nie gotuj. Opakowanie wystarcza na 2-2,5 litra płynu w zależności od preferowanej konsystencji - mocniej lub słabiej ściętej. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Żelatyna spożywcza. |
Przepisy | Galaretka z kurczaka Potrzebujesz: Bulion Cielęcy Winiary (2 kostki) Żelatyna Winiary (6 łyżeczek) filety z kurczaka (400 g) marchewka (1 sztuka) jajko ugotowane na twardo (1 sztuka) kukurydza konserwowa (4 łyżki, czubate) groszek zielony (4 łyżki, czubate) natka pietruszki (5 liści) sól, pieprz do smaku Przepis: Namocz Żelatynę w 100 ml zimnej wody. Pokrój marchewkę w plasterki. Zagotuj 1,25 l wody, wrzuć do niej marchewkę, filety i kostki Bulionu Cielęcego Winiary. Całość gotuj 20-25 min. Wyjmij marchew i filety. Mięso pokrój w kawałki. Pozostały z gotowania wywar dokładnie przecedź i rozpuść w nim Żelatynę. Dopraw solą i pieprzem. W małych miseczkach ułóż plasterki jajka, marchewki, kukurydzę, groszek, listki pietruszki oraz kawałki mięsa. Delikatnie zalej miseczki galaretką. Pozostaw do zastygnięcia w lodówce. |
40 g
60 g
20 g
2 g
20 g
30 g
20 g
20 g
20 g
10 g
50 g
125 g
8 g
26 g
530 g
25 g
9 g