Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
10:30-12:30![]() |
16:30-18:00![]() |
||||
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Winiary Kwasek cytrynowy 50 g
Ilość: 50 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa Warto porozmawiać: 800 16 16 66 winiary.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie Zamiast octu do zakwaszania niektórych zup, surówek i marynat oraz do lemoniad. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kwas cytrynowy. |
Przepisy | Konfitura jabłkowa Potrzebujesz: jabłka (1,5 kg, słodkie) cukier (100 g) Kwasek cytrynowy Winiary (1 łyżeczka) woda (0,5 szklanki) Przepis: Jabłka umyj, obierz, pozbaw gniazd nasiennych, pokrój w kostkę. Do szerokiego garnka o grubym dnie wsyp cukier, dodaj jabłka oraz Kwasek cytrynowy Winiary rozpuszczony w 0,5 szklanki wody. Praż jabłka na dużym ogniu około 20 minut, cały czas mieszając, aż nabiorą jasnozłotego, szklistego koloru. Dla dekoracyjnego wyglądu ozdób ścianki plasterkami cytryny w cukrze (przed krojeniem dokładnie wyszoruj cytrynę szorstką myjką lub szczoteczką). Przełóż gorącą konfiturę do wyparzonych słoików, wyczyść krawędzie, zakręć i odstaw do góry dnem aż do ostygnięcia. |
40 g
60 g
60 g
20 g
2 g
20 g
30 g
20 g
20 g
20 g
10 g
50 g
8 g
26 g
345 g
530 g
25 g
9 g