Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Galeo Żelatyna spożywcza do mięs ryb warzyw i deserów 20 g
Ilość: 20 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten. |
Składniki | żelatyna spożywcza wieprzowa |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Przygotowanie i stosowanie | Żelatynę Galeo można rozpuszczać w wywarze warzywnym lub mięsnym, w wodzie lub w mleku. Aby otrzymać mocną galaretę należy 5-6 łyżeczek żelatyny (około 20 g) rozpuścić w 1 litrze gorącego płynu. |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Żelatyna zdatna do spożycia przez ludzi. |
Przepisy | Warzywa w złocistej galarecie Danie dla 8 osób Czas przygotowania: ok. 40 min + 2 godz. czas chłodzenia - 150 g szynki - 1 marchewka - 8 czarnych oliwek - 2 łyżki zielonego groszku - 2 łyżki kukurydzy z puszki - 1 łyżka sosu sojowego - 1/4 strąka czerwonej papryki - 200 ml bulionu warzywnego - 200 ml białego półwytrawnego wina - 3 łyżeczki żelatyny Galeo Groszek i marchewkę ugotować w lekko osolonej wodzie i osączyć. Marchewkę i szynkę pokroić w grubą kostkę. Żelatynę rozpuścić w gorącym bulionie, dodać wino i sos sojowy. Tężejącą galaretką wylać dno 4 małych foremek. Gdy stężeje, w foremkach ułożyć szynkę, marchewkę, groszek, kukurydzę, paski papryki i pokrojone w krążki oliwki. Zalać pozostałą galaretką i odstawić do lodówki do stężenia. |
40 g
60 g
20 g
2 g
20 g
30 g
20 g
20 g
20 g
10 g
50 g
125 g
8 g
26 g
530 g
25 g
9 g
57 g