FASOLA I GROCH

Janex Fasola Piękny Jaś 400 g

Janex Fasola Piękny Jaś 400 g Zobacz większe

Nazwa: Janex Fasola Piękny Jaś 400 g

Ilość: 400 g

Cena 12,85 zł

Cena za kilogram 32,13 zł

12,85 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna
ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31,
23-300 Janów Lubelski,
Polska
tel. +48 15 872 50 87,
email: janex@janex-jl.pl
www.janex-jl.pl
Składniki fasola Piękny Jaś karłowy 100 %
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Adres zwrotny Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna
ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31,
23-300 Janów Lubelski,
Polska
tel. +48 15 872 50 87,
email: janex@janex-jl.pl
www.janex-jl.pl
Przygotowanie i stosowanie Fasole namoczyć na 11 godzin.
Gotować ok. 1 godziny do miękkości.
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Fasola Piękny Jaś.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: w 100 g
% RWS*
Wartość energetyczna:: 1329 kJ/315 kcal
16 %
Tłuszcz:: 1,6 g
2 %
W tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 0,2 g
1 %
Węglowodany:: 46 g
18 %
W tym cukry:: 2,7 g
3 %
Błonnik:: 16 g
63 %
Białko:: 21 g
43 %
Sól**:: 0,05 g
1 %
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal):

** Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.:
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Gotować we wrzątku
Od temperatury otoczenia
Umyć fasolę w wodzie.
Następnie namoczyć fasolę przez około 12 godzin.
Po namoczeniu gotować w tej samej wodzie przez około 1 godzinę do miękkości

Opis produktu

Janex Fasola Piękny Jaś 400 g

24 inne produkty w tej samej kategorii: