Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Janex Fasola Piękny Jaś 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31, 23-300 Janów Lubelski, Polska tel. +48 15 872 50 87, email: janex@janex-jl.pl www.janex-jl.pl |
Składniki | fasola Piękny Jaś karłowy 100 % |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. |
Adres zwrotny | Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31, 23-300 Janów Lubelski, Polska tel. +48 15 872 50 87, email: janex@janex-jl.pl www.janex-jl.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Fasole namoczyć na 11 godzin. Gotować ok. 1 godziny do miękkości. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Fasola Piękny Jaś. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: w 100 g % RWS* Wartość energetyczna:: 1329 kJ/315 kcal 16 % Tłuszcz:: 1,6 g 2 % W tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 0,2 g 1 % Węglowodany:: 46 g 18 % W tym cukry:: 2,7 g 3 % Błonnik:: 16 g 63 % Białko:: 21 g 43 % Sól**:: 0,05 g 1 % * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal): ** Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Umyć fasolę w wodzie. Następnie namoczyć fasolę przez około 12 godzin. Po namoczeniu gotować w tej samej wodzie przez około 1 godzinę do miękkości |
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g