Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Cenos Fasola Piękny Jaś 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Cenos Sp. z o.o. ul. gen. Sikorskiego 22 62-300 Września |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Produkt może zawierać gluten |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Cenos Sp. z o.o. ul. gen. Sikorskiego 22 62-300 Września www.cenos.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Fasola Piękny Jaś |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu % RWS* wartość energetyczna : 1275 kJ 15 wartość energetyczna : 303 kcal tłuszcz : 1,3 g 2 w tym kwasy nasycone : 0,2 g 1 węglowodany : 43 g 16 w tym cukry : 9,3 g 10 błonnik : 21 g białko : 20 g 40 sól : <0,01 g <1 * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Fasolę Piękny Jaś przed gotowaniem umyć i namoczyć w przegotowanej i ostudzonej wodzie. Proporcja fasoli do wody powinna wynosić 1:3. Około 12 godzin po namoczeniu ugotować w świeżo zmienionej wodzie. |
Przepisy | Fasola po bretońsku Składniki dla 4 osób, czas przygotowania 90 minut (nie uwzględnia czasu namaczania fasoli). Składniki: 400 g fasoli, 30 dag boczku wędzonego, 1 kiełbasa, 1 cebula, 3 ząbki czosnku, masło, 1 koncentrat pomidorowy, 0,5 szklanki bulionu, sól, pieprz, ostra papryka, ziele angielskie. Przygotowanie: Fasolę gotujemy według przepisu podanego obok. Na maśle podsmażamy pokrojony w kostkę boczek i kiełbasę. Dodajemy pokrojoną cebulę, czosnek i dusimy około 10 minut. Następnie dodajemy koncentrat pomidorowy i bulion. Gotujemy około 8 minut. Doprawiamy do smaku. Fasolę odcedzamy, łączymy z przygotowanym sosem. Podajemy na ciepło. Smacznego! Więcej przepisów znajdziesz na stronie: www.cenos.pl |
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g