Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-05-08 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-05-08 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-05-08 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Proste Historie z Pieca Kamiennego Pizza z mozzarellą i cheddarem 300 g
Ilość: 300 g
Dzień Pizzy 2022
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz tel. +48 58 582 42 59, fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Zalecenia dla alergików | Jęczmień: Zawiera Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać soję, seler, gorczycę, jaja. |
Składniki | spód do pizzy: mąka pszenna, woda, mąka kukurydziana, zakwas pszenny (mąka pszenna, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego), drożdże, cukier, sól, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy dodatki do pizzy: ser mozzarella (38%), przetarte pomidory, ser cheddar (19%), cukier, oliwa z oliwek (2%), skrobia, sól, przyprawy, ekstrakt papryki słodkiej, naturalny aromat oregano |
Przechowywanie | Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin. |
Adres zwrotny | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz tel. +48 58 582 42 59, fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Piec w piekarniku - Od postaci schłodzonej Wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 190°C-200°C. Piec przez około 6-8 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pizza chłodzona z serem mozzarella i cheddar, na podpieczonym spodzie. Chłodzony półprodukt garmażeryjny do spożycia po obróbce termicznej zgodnie ze sposobem przygotowania. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g Wartość odżywcza produktu w porcji: ½ pizzy % RWS* w porcji Wartość energetyczna: 924 kJ / 221 kcal 1386 kJ / 332 kcal 17% Tłuszcz: 7,1 g 11 g 16% w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g 5,4 g 27% Węglowodany: 27 g 41 g 16% w tym cukry: 3,7 g 5,6 g 6% Białko: 11 g 17 g 34% Sól: 1,2 g 1,8 g 30% *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).: Opakowanie 300 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci schłodzonej Wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 190°C-200°C. Piec przez około 6-8 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki. |
800 g
235 g
400 g
250 g
380 g
400 g
400 g
400 g
300 g
150 g
250 g
350 g
400 g
400 g
400 g
1.00 kg
400 g
230 g
315 g
270 g
320 g
360 g