Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kupiec Lunch Mix kasza jęczmienna kasza owsiana pestki dyni siemię lniane 400 g (4 x 100 g)
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Kupiec Sp. z o.o. Paprotnia, ul. Kupiecka 17, 62-513 Krzymów |
Zalecenia dla alergików | Jęczmień: Zawiera Zboża zawierające gluten: Zawiera Owies: Zawiera Produkt zawiera gluten. |
Składniki | kasza jęczmienna 60 % kasza owsiana pełnoziarnista 20 % pestki dyni 10 % siemię lniane 10 % |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. |
Adres zwrotny | Kupiec Sp. z o.o. Paprotnia, ul. Kupiecka 17, 62-513 Krzymów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kasza jęczmienna z kaszą owsianą pełnoziarnistą, pestkami dyni i siemieniem lnianym. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g Wartość odżywcza 1 porcja (~ 50 g) *% RWS w porcji (~ 50 g) Wartość energetyczna: 1396 kJ 698 kJ 8 % Wartość energetyczna: 333 kcal 167 kcal 8 % Tłuszcz: 8,8 g 4,4 g 6 % - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g 0,7 g 4 % Węglowodany: 41 g 21 g 8 % - w tym cukry: 0,7 g 0,4 g 0 % Błonnik: 19 g 9,6 g - Białko: 13 g 6,5 g 13 % Sól: <0,01 g <0,01 g 0 % *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).: Opakowanie 400 g zawiera 8 porcji.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia 1 torebkę włożyć do 1 litra wrzątku. Dodać szczyptę soli. Gotować pod przykryciem 20 minut. |
Przepisy | Lunch Mix z jarmużowym pesto Składniki (na 2 porcje): - Lunch Mix (kasza jęczmienna z kaszą owsianą pełnoziarnistą, pestkami dyni i siemieniem lnianym) - 100 g - jarmuż (same liście) - 60 g - masło orzechowe - 30 g (czubata łyżka) - parmezan starty - 30 g (3 łyżki) - czosnek - 1 duży ząbek - oliwa z oliwek extra virgin - 60 g (6 łyżek) - kalarepa - 80 g (połowa średniej szt.) Przygotowanie: Ziarna ugotuj wg instrukcji na opakowaniu. W czasie gotowania ziaren umyj, obierz i pokrój w drobną kostkę kalarepę. Dorzuć ją do garnka na 8 minut przed końcem gotowania ziaren. Jarmuż przełóż na durszlak i zblanszuj wrzącą wodą. Zostaw na durszlaku, żeby nieco się przesuszył. W tym czasie zmiksuj masło orzechowe, parmezan i obrany czosnek. Następnie dodaj jarmuż, oliwę i jeszcze raz zmiksuj na dość gładkie pesto. Ugotowane ziarna przełóż do miski wraz z lekko ugotowaną kalarepą, dodaj pesto i dokładnie wymieszaj. Danie najlepiej smakuje na ciepło. |
400 g
900 g
400 g
400 g
1.00 kg
400 g
400 g
900 g
400 g
900 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
250 g
400 g