Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kupiec Fasola biała drobna 400 g
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Kupiec Sp. z o.o. ul. Kupiecka 17 Paprotnia 62-513 Krzymów |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Może zawierać gluten. |
Składniki | fasola biała drobna 100% |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Kupiec Sp. z o.o. ul. Kupiecka 17 Paprotnia 62-513 Krzymów kupiec@kupiec.pl www.kupiec.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Fasola Biała Drobna |
Wartości odżywcze | 100 g 1 porcja (~ 50 g) *% RWS w porcji (~ 50 g) Wartość energetyczna : 1263 kJ 632 kJ 8% Wartość energetyczna : 301 kcal 151 kcal 8% Tłuszcz : 2,1 g 1,1 g 2% w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,7 g 0,4 g 2% Węglowodany : 34 g 17 g 7% w tym cukry : 4,1 g 2,1 g 2% Błonnik : 27 g 14 g - Białko : 23 g 12 g 24% Sól : 0 g 0 g 0% *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal): Opakowanie 400 g zawiera 8 porcji: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia 1. Fasolę przed gotowaniem umyć . 2. Namoczyć w wodzie przez około 12 godzin. 3. Po namoczeniu w tej samej wodzie ugotować do miękkości. |
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g