Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Janex Groch łuskany połówki 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31, 23-300 Janów Lubelski, Polska tel. +48 15 872 50 87, email: janex@janex-jl.pl www.janex-jl.pl |
Składniki | groch 100 % |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. |
Adres zwrotny | Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31, 23-300 Janów Lubelski, Polska tel. +48 15 872 50 87, email: janex@janex-jl.pl www.janex-jl.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Do posolonej wody dodać groch. Gotować do pożądanej miękkości. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Groch Łuskany Połówki. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: w 100 g % RWS* Wartość energetyczna: 1345 kJ/319 kcal 16 % Tłuszcz:: 1,4 g 2 % W tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 0,2 g 1 % Węglowodany:: 45 g 17 % W tym cukry:: 0,9 g 1 % Błonnik:: 15 g 60 % Białko:: 24 g 48 % Sól:: 0,08 g 1 % * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal): ** Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Opłukać groch w wodzie. Gotować do miękkości około 30 minut w dużej ilości wody. Proporcja grochu do wody powinna wynosić 1:3. |
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g