Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Złote Runo Zupa leśna grzybowa 450 g
Ilość: 450 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | PPUH Komirex Sp. J. Jan A. Mirończuk ul. T. Kościuszki 92 17-300 Siemiatycze Polska detal@komirex.com.pl www.komirex.com.pl |
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Składniki | warzywa w zmiennych proporcjach 70 % (ziemniak, marchew, cebula) podgrzybek brunatny 15 % maślak zwyczajny 15 % |
Przechowywanie | Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Warunki przechowywania: -6°C - 1 tydzień -12°C - 1 miesiąc -18°C - Do daty podanej na opakowaniu |
Adres zwrotny | PPUH Komirex Sp. J. Jan A. Mirończuk ul. T. Kościuszki 92 17-300 Siemiatycze Polska detal@komirex.com.pl www.komirex.com.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka warzywna z grzybami leśnymi. Produkt głęboko mrożony. |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | Mimo dokładania największych starań, w produkcie mogą wystąpić drobne zanieczyszczenia charakterystyczne dla runa leśnego. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna: 215 kJ / 51 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 8,5 g w tym Cukry: 1,3 g Błonnik: 3,1 g Białko: 2,2 g Sól: 0,02 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Instrukcje dotyczące przyrządzenia Od postaci zamrożonej Rozgrzać w garnku 2 łyżki oleju roślinnego. Dodać zawartość opakowania (bez wcześniejszego rozmrażania). Podsmażać ok. 3 minuty, następnie podlać 600-800 ml wody. Kolejne 10-12 minut gotować pod przykryciem. Doprawić solą, pieprzem oraz dodać kostkę rosołową. |
Przepisy | Gulasz warzywny z soczewicą i leśnymi grzybami: Składniki: - 1 opakowanie mieszanki "Zupa leśna grzybowa" - 1 szklanka zielonej soczewicy - 0,5 l bulionu warzywnego - 3 łyżki oleju - 2 ząbki czosnku - 3 liście laurowe - 4 ziarenka ziela angielskiego - czarny pieprz, sól - 2 łyżki drobno pokrojonej natki pietruszki Przygotowanie: Soczewicę przesyp do garnka, wlej 2 szklanki wody, dodaj listki laurowe, ziele angielskie i pól łyżeczki soli. Gotuj na średnim ogniu przez 8-10 minut. Na patelni podsmaż pokrojony w kostkę czosnek. Dodaj ugotowaną i odcedzona soczewicę oraz opakowanie mieszanki "Zupa leśna grzybowa". Wlej bulion i wymieszaj. Gotuj na średnim ogniu przez 10-12 minut, do zmięknięcia soczewicy i odparowania płynu. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj natkę i wymieszaj. |
900 g
400 g
400 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g