Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Produkt może zawierać śladowe ilości selera. |
Składniki | cukinia (40%) groszek (24%) fasolka szparagowa zielona (18%) brokuł (18%) |
Przechowywanie | Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu. |
Adres zwrotny | Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka warzyw. Produkt głęboko mrożony: Zupa-krem z zielonych warzyw. |
Wartości odżywcze | produktu w 100 g Wartość energetyczna : 142 kJ - 34 kcal Tłuszcz : 0.4 g w tym kwasy tłuszczowe: 0.1 g Węglowodany : 4.0 g w tym cukry : 2.3 g Błonnik : 2.9 g Białko : 2.1 g Sól*: 0.05 g *Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.: |
Przepisy | Przepis podstawowy Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, śmietana 30% - 1 szklanka, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy 3 minuty 3. Dodajemy śmietanę 4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania Zupę można udekorować grzankami. Zupa z boczkiem i makaronem Składniki: bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, pokrojony w kosteczkę boczek - 150 g, drobny makaron, sok z cytryny - łyżka, koperek, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Całość zalewamy bulionem 4. Oddzielnie podsmażamy boczek 5. Dodajemy koperek, sok z cytryny i chwilę gotujemy 6. Do podania posypujemy podsmażonym boczkiem i dodajemy ugotowany makaron Krem z gruszką Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, gruszka, ser z niebieską pleśnią, sok z cytryny - łyżka, śmietana 30% - 1/3 szklanki, masło lub oliwa - do smażenia, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania i pokrojoną gruszkę podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Dodajemy pokruszony ser i sok z cytryny 4. Całość zalewamy bulionem 5. Chwilę gotujemy i na koniec dodajemy śmietanę 6. Całość miksujemy na krem |
400 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
350 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g