ZUPY

Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw 400 g

Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw 400 g Zobacz większe

Nazwa: Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw 400 g

Ilość: 400 g

Cena 8,94 zł

Cena za kilogram 22,35 zł

8,94 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Bonduelle Polska S.A.,
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
infolinia 0 801 372 032
Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
www.bonduelle.pl
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać



Produkt może zawierać śladowe ilości selera.
Składniki cukinia (40%)
groszek (24%)
fasolka szparagowa zielona (18%)
brokuł (18%)
Przechowywanie Chronić przed rozmrożeniem!
Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia!

Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.
Adres zwrotny Bonduelle Polska S.A.,
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
infolinia 0 801 372 032
Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
www.bonduelle.pl
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Mieszanka warzyw. Produkt głęboko mrożony: Zupa-krem z zielonych warzyw.
Wartości odżywcze produktu w 100 g
Wartość energetyczna : 142 kJ - 34 kcal
Tłuszcz : 0.4 g
w tym kwasy tłuszczowe: 0.1 g
Węglowodany : 4.0 g
w tym cukry : 2.3 g
Błonnik : 2.9 g
Białko : 2.1 g
Sól*: 0.05 g
*Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.:
Przepisy Przepis podstawowy
Składniki:
bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, śmietana 30% - 1 szklanka, sól, pieprz.
Przygotowanie:
1. Gotujemy bulion
2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy 3 minuty
3. Dodajemy śmietanę
4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania
Zupę można udekorować grzankami.

Zupa z boczkiem i makaronem
Składniki:
bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, pokrojony w kosteczkę boczek - 150 g, drobny makaron, sok z cytryny - łyżka, koperek, sól, pieprz.
Przygotowanie:
1. Gotujemy bulion warzywny
2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut
3. Całość zalewamy bulionem
4. Oddzielnie podsmażamy boczek
5. Dodajemy koperek, sok z cytryny i chwilę gotujemy
6. Do podania posypujemy podsmażonym boczkiem i dodajemy ugotowany makaron

Krem z gruszką
Składniki:
bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, gruszka, ser z niebieską pleśnią, sok z cytryny - łyżka, śmietana 30% - 1/3 szklanki, masło lub oliwa - do smażenia, sól, pieprz.
Przygotowanie:
1. Gotujemy bulion warzywny
2. Zawartość opakowania i pokrojoną gruszkę podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut
3. Dodajemy pokruszony ser i sok z cytryny
4. Całość zalewamy bulionem
5. Chwilę gotujemy i na koniec dodajemy śmietanę
6. Całość miksujemy na krem

Opis produktu

Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw 400 g

29 inne produkty w tej samej kategorii: